2014

2014.12.10
Augusztus közepén fotózáson vettünk részt az Esküvő Trend Magazin szervezésében. Miután kölyök kutyákat kerestek, vittük Elliet, és hogy lehessen vele bírni, Mara is jött velünk. Így természetesen a képek 90%-án Mara található :-))) A világ legtermészetesebb módjának vette, hogy mindenki adogatta őt kézről-kézre, állt mint a cövek a neki szánt pózban. A magazin november elejétől kapható az újságosoknál!
2014.11.11
Héten érkezett a MEOESz-től… Bronzkoszorús Mestertenyésztői oklevél a Lively Golden kennel részére.
Ezúton is szeretném megköszönni a 4 csodálatos kutyának ezt az eredményt! Mind kennelünk alapító szukájának, Splendid Star Intellectual Girl „Kirának” a kölykei, unokáinak köszönhető ez.
*HVCH Lively Golden Angel Whity
*Lively Golden Daydreamer „Dino”
*Lively Golden Legacy of Elrond „Neo”
*SrbCh Lively Golden Image the Splendid Past „Mac”
Köszönöm a gazdiknak, hogy lehetővé tették ezt, de legfőképpen hogy szerető családot és boldog életet biztosítanak a tőlünk kikerült kutyáknak
2014.10.26 Euro Dog Show 2014 – Brno
Bíró: Susanne Höger (A)
Bár számos Európa kiállítás volt már a környékben az elmúlt években – mint hazánkban is – de az élet mégis úgy hozta, hogy most tudtam először saját kutyát nevezni. Ha már mentünk, nem apróztuk el: egy babyt és egy veteránt neveztünk be! Szombat este nekiindultunk Enikővel, hogy ne vasárnap hajnalban kelljen rohanni. Az érkezés, bejutás problémamentes volt. Szerencsére a közeli táv miatt nagy számban voltak magyarok kint, így tömörült a csapat, nagyon jó hangulat volt. Az eredmények pedig minden várakozást felülmúltak! Lively Golden Joy of a Future Dancer „Ellie”
Baby osztályból Nagyon ígéretes 4. minősítést kapott, szép konkurenciából. Elliet Hazafi Zsuzsi vezette fel, ezúton is köszönöm neki!
HVCH Lively Golden Angel Whity
Pedig közel 10 évesen Kitűnő 2., Reserve Veteran Európagyőztes lett!!! Köszönöm mindenkinek ezt a szép napot, Enikőnek a sok segítséget, a Zöldkutya kozmetikának a kutyák felkészítését és persze gratulálok minden egyéb elért magyar eredményhez!
2014.10.18.-19 Arad CACIB
Bíró: Antonio di Lorenzo (Szo), Umit Ozkanal (Vas)
Lively Golden Joy to Share „Chanel”
első nap Nagyon ígéretes 1., Best Baby, vasárnap pedig Nagyon ígéretes 2 lett! Gratulálunk Helen!
2014.10.10.-12
GRK Klubkiállítás
Bíró: Mrs Paula Edwards (Uk)
Lively Golden Joy of a Future Dancer „Ellie”
Nagyon ígéretes minősítést kapott, szép leíró bírálattal 🙂 Very pretty head, with kind expression and dark pigment. Excellent balance of outline. Good reach of neck, level topline when standing. Showed and moved well. Just a little close behind and needs to settle in topline when moving. But still very promising.

Komárom CACIB
Bíró: Marko Lepasaar (Est)
A vasárnapi komáromi kiállításon pedig Nagyon ígéretes 2. lett baby osztályból!
2014.09.28. Dunaújváros CAC
Bíró: Kardos Vilmos
Lively Golden Joy of a Future Dancer „Ellie”
Nagyon ígéretes 1., Best Baby, Baby BIS-re javasolt!
Srb Ch Lively Golden Image the Splendid Past „Mac” – Kitűnő 1., CAC
2014.09.21. OTK CAC Budapest
Judge/Bíró: Dr Scholl Roberto

Lively Golden Joy of a Future Dancer „Ellie”
Nagyon ígéretes 1., Best Baby, OTK Baby klubgyőztes, Baby BIS-re javasolt!
Srb Ch Lively Golden Image the Splendid Past „Mac” – Kitűnő 1., CAC, OTK Klubgyőztes, ezzel teljesítette az MKSZ Show Champion cím feltételeit!
2014.08.31. EKME CAC – Mosonmagyaróvár
Bírók: Landi Éva, Haas Gábor
Lively Golden Joy of a Future Dancer „Ellie” élete első kiállításán, Nagyon ígéretes 1., Best Baby és Baby BEST IN SHOW!
” 3.5 hónapos nagyon ígéretes szuka. Szép arányos fej, jól tűzött fülek. Kitűnő pigment. Arányos felépítés, jó csontozatú vlgtagok, jó szögelések. Baba szőr, jó minőségű.”
Srb Ch Lively Golden Image the Splendid Past „Mac” – nyílt osztályból Kitűnő 1., CAC
2014.07.26. TKOK & ARKE CAC
Bírók: Biljana Dzigurski (SRB), & Dusan Rodic (SRB)
HVCH Lively Golden Angel Whity – 2*Veteran CAC, Best Veteran, ezzel teljesítette az MKSZ Veteran Champion cím feltételeit!
Srb Ch Lively Golden Image the Splendid Past „Mac” – 2*Kitűnő 1., CAC
2014.06.14. GRK Speciál Kiállítás – Tata
Bíró: Silvana Vuckovic (Srb) Whity jött, látott és győzött!
Öreglányt elvittem az idei speciál kiállításra, hiszen most is full szőrben van, többieket úgyse tudom most vinni. Whityke szokásához híven csóválta végig a ringet, bújt bele bírónénink ölébe, megmosolyogtatva mindenkit. Bár már a lendülete csökkent – ami nem csoda, nemsokára 10 éves lesz – így is örömmel vesz részt minden mókában, ahol a lényeg, hogy ő legyen a középpontban! Köszönöm minden kedves barátomnak, ismerősömnek és persze a GRK-nak a jó hangulatú napot! „9,5 years old lovely old lady. Beautiful head and feminine expression. Lovely neck and excellent topline. Super coat. Excellent angles in front and back. Very nice bone and feet. Beautiful temperamentum, Super balance.”
2014.05.11. Székesfehérvár CACIB
Bíró: Dr Szilágyi Judit
Lively Golden Image the Splendid Past „Mac” (Ch Beavertail of Anavy x VCh Lively Golden Angel Whity) első nyílt osztályos szereplésén K2, R.CAC minősítést kapott!
2014.04.26.-27.
Fantasztikusan jó és fárasztó hétvégén vagyunk túl! Lively Golden Image the Splendid Past „Mac” (Ch Beavertail of Anavy x VCh Lively Golden Angel Whity) teljesítette a Szerb Champion cím feltételeit. Köszönet a vendéglátásért, városnézésért Aleksandra Saša Karapandzic :-)))
2014.03.30. Budapest MKSZ CAC
Bíró: Dr Pozsonyi Anikó
Hosszabb szünet után ismét kiállításra látogattunk el Budapestre. Az időjárás is mellénk állt, és a hangulat is nagyon szuper volt. A goldeneket Dr. Pozsonyi Anikó bírálta. Nem is tértünk haza rossz szájízzel :-)))
Lively Golden Image the Splendid Past „Mac” – K1, CAC végül Fajtagyőztes címet kapott.
VCh. Lively Golden Angel Whity – K1, Veterán CAC, Vet.BIS-re javasolt

Köszönet a kozmetikáért a Zöldkutya kozmetikának!
2014.02.28. Nehezített Vércsapaverseny, Lovasberény
OMVK-Fejér megyei Területi Szervezete
Ma részt vettünk az első Nehezített Vércsapa Versenyünkön a Fejér megyei Vadászkamara szervezésében. Shamrock Golden Dancer „Mara” 44 ponttal 3.helyen végzett III.díjban! Nagyon büszke vagyok a kiscsajra, aki mindössze 2 hét gyakorlás után ügyesen dolgozta végig a mai csapát. Megérte a sok kómás reggeli korán kelés 🙂

© Lively Golden Kennel 2024. | web: info@u22.hu