2009

2009.11.28-29 Budapesti CACIB és Derby
Marával részt vettünk az idei utolsó kiállításon. Még baby osztályban indult 1 hét híján 6 hónapos a nagylány. Első zárt pavilonban tartott kiállítása, és bár meg volt szeppenve a nagy tömeg és hangzavar miatt, de hamar megszokta és szépen csinált mindent:-) Első nap Rui Oliveira (P) bíróúrnál Nagyon ígéretes 1, Baby BIS-re javasolt. Vasárnap Damir Skok (Cr) bíróúrnál lett Nagyon ígéretes 1., Baby BIS-re javasolt
Kilátogatott a kiállításra az „F” alom egyik kölyke is: Lively Golden Fire of Heart „Arthur” is. A világ legtermészetesebb dolgának tekintette a sok kutyát és idegen embert, nagy bátran, farokcsóválva ment ismerkedni mindenkihez:-) Jövőre ő is látható lesz majd a ringben.
Vasárnap a Baby BIS-ben Marát Eszter vezette fel
2009.10.04 Komárom CACIB
Bíró: C.V. Sundersan (IND)
Mara 4 bébi szuka közül Nagyon ígéretes 3. minősítést kapott. Bírálata: „Good head, ? expression, good front, top line, good angulation, very good moving to up and down.”  
2009.10.02 Komárom CACIB
Bíró: Gyárfás Marianne Ellátogattunk Marával a Komáromi CACIB első-pénteki napjára. Nagyon jól szervezett kiállítás, gyönyörű helyszín és még az idő is kedvezett, szépen sütött a nap egész nap. Mara ismét bemutatta, hogy őt semmivel sem lehet meglepni, bár kissé meglepődött, amikor Eszti vitte be a ringbe:-) Nagyon szép bírálatot kapott Gyárfás Marianntól, végül Nagyon ígéretes 1., Best Baby lett. „Nagyon arányos, kivűló csontozatú, nagyon szép körvonalakkal rendelkező bébi, nagyon kedves fej, kiváló felsővonal és szögellés, szabályos térölelő mozgás.”
2009.09.26 HRK Speciál CAC Bábolna
Bíró: Catherine Collins (Erinderry kennel)
3 kutyával vettünk részt az őszi fajtakiállításon. Marának ez volt az első szereplése baby osztályban. A sok gyakorlás meghozta eredményét, a ringben sem volt megszeppenve a lányka, és tökéletes ringdresszúrát mutatott:-) 8 bébi szuka közül, a kiállítás legfiatalabbjaként Nagyon Ígéretes 4. lett egy fantasztikus bírálattal: „Gorgeous puppy, beautiful balanced, lovely front angulation, most a pealing head, excellent pigment. She will have a very bright future. Moved really well.” Fiatal osztályba vittem be Lively Golden Legacy of Elrond „Neo”-t. Az utóbbi hetekben jártam hozzájuk gyakorolni, és meg is lett az eredménye, kezd rájönni a nagyfiú hogy mit is kell csinálni! Szépen mutatta magát, nagyon szép bírálatot kapott ő is. Bírónéninek kicsit kevés volt a csontozata (a 17 hónapos kanok mellett), Nagyon jó minősítést kapott. „Nice young dog with good bone and , nice head and good pigment. Good clean neck, good depth of chest, good topline. Needs a little more depth of (?), and a little more time to develop. Happy on the move.”
Növendék osztályban indult Lively Golden Daydreamer „Dino”, szintén Nagyon jó minősítést kapott, sajnos ma apjára ütött, és kissé magasan hordta a farkát a nagyfiú. Soha rosszabb hibát:-) „Metgold dog in good coat, nice head, good pigment, adequate angulation, front and rear level topline. Hot steady on the move and unfortunately he carries his tail much too high.” Mara szőrét nyírta Schlosser Attila, Neot és Dinot Keresztesi Szilvi. Köszönöm a segítséget! És ezóton is gratulálok a HRK vezetőségének a színvonalas kiállítás megszervezéséért!
2009.08.20-21 Working Test Szeminárium Dunasziget
Idei évben először vettünk részt Whityvel ezen a rendezményen. Első 2 nap tréning volt, amit Filip Bollen és Lydia Gossens (Starcreek kennel) tartottak. Nagyon sokat tanultunk a 2 nap alatt, és Whity is szépen helyt állt:-) Ezúton is köszönjük a RMSE-nek a fantasztikus szervezést! Sajnos a picik miatt a hétvégi WT-n már nem tudtunk maradni, de ami késik nem múlik! Legközelebb megpróbálkozunk az E osztállyal:-)
2009.08.01
Bemutatjuk kennelünk új tagját: Shamrock Golden Dancer „Mara”-t Mara közös tulajdonban van tenyésztőjével dr. Bárdossy Eszterrel!
2009.07.28 Debrecen éjszakai CAC
Lively Golden Daydreamer „Dino” növendék osztályban Szilágyi Judit bírálata alapján Kitűnő 1., CAC minősítést szerzett! Gratulálok Peti!
2009.06.27
Pár kép Lively Golden Daydreamer „Dino”ról, aki egy hetet töltött el Délegyházán a Cerberosz Kutyaiskola által szervezett táborban. A tábor végén a háziversenyen 3. helyezést ért el!
2009.05.17. Budapest CACIB
Bíró: Kiss Zoltán Kennelünket Lively Golden Daydreamer „Dino” képviselte, aki erős konkurenciában egy szép bírálattal Kitűnő3 lett! Gratulálunk!
2009.05.02.
Ismét Whityvel indultunk útnak, ezúzzal Győr mellé, Koroncóra. Szénási János vezetésével egy nagyon jó hangulatú tréningen vettünk részt, ezúton is köszönjük Enikőnek és Edinának a szervezést! Meg persze Jánosnak a sok hasznos tanácsot:-) Eközben Lively Golden Daydreamer „Dino” a Budapesti MKSZ CAC-on képviselte kennelünket, ahol egy nagyon szép bírálattal Kitűnő 2 lett. Gratulálunk!
2009.03.29.
Lively Golden Daydreamer „Dino” sikeresen teljesítette A Cerberos Kutyaiskolánál a Haladó Vezethetőségi Vizsgát!
2009.03.14. BP MKSZ CAC
Bíró: Dr. Pozsonyi Anikó 4 kutyánk indult az idei évednyitó kiállításon, végre az időjárás is mellénk állt, gyönyörű tavaszi idő volt:-). Fiatal osztályban Lively Golden Daydreamer „Dino”, aki Kitűnő2. lett egy nagyon szép bírálattal. Baby kanoknál L.G. Echtelion of Gondolin „Döme” nagyon ígéretes 2. lett míg L.G. Eternal Dream in Lorien „Zoé” fogváltás miatt csak egy szép leíró bírálatot kapott a bírónőtől, testvére L.G.Legacy of Elrond „Neo” szintén. Bírálatok és további képek megtekinthetőek a kutyák saját oldalaikon a nevekre kattintva. Köszönöm szépen Hazafi Zsuzsinak Neo felvezetésében nyújtott segítséget és persze a gazdiknak, hogy elhozták megmutatni a „kicsiket”!
© Lively Golden Kennel 2024. | web: info@u22.hu