2008

2008.12.21.
Új képek kerültek fel Dinoról (L.G.Daydreamer) Nagyon büszkék vagyunk a nagyfiúra, ugyanis hétvégén 91%-osan teljesítette a Cerberos Kutyaiskola Alapfokú Vezethetőségi Tanfolyamát! Csak így tovább!
2008.08.23. MKSZ TKOK CAC
Bíró: Sinisa Sancanin (SRG)
Ma Bp.-re utaztunk fel a Népligetbe, ahol 2 kutyánk vett részt a kiállításon: Lively Golden Daydreamer alias Dino, aki az első kiállításán Nagyon ígéretes 1. lett baby osztályban, nagyon szép bírálattal, illetve Lively Golden Angel Whity Kitűnő III. lett nyílt osztályban.
2008.07.05.
2008. 07. 03. Ismét eltelt egy év, és Füles immár 15 éves! Reméljük még sok évig velünk leszek Öregfiú! Boldog Születésnapot! Ezen a napon felutaztam Bp.-re, és meglátogattam a tőlünk kikerült kölyköket új otthonukban. Először L.G. Daydreamer „Dinó”hoz és Petihez mentem, ahol a 3.5 hónapos nagyfiúról készítettünk pár képet. A „D” alomból meglátogattam még L.G. Diamonds from the Soul „Mirát”. Ő még elevenebb volt, mint a bátyja, egy percre nem lehetett megállítani:-) De idővel majd ő is belejön… Végül leutaztam Vácra, ahol az egyik Whity-Domi kölyköt látogattam meg, L.G.Crystal Star „Goldit”. Ő mostmár 1.5 éves nagylány, de mint az anyja, ő se hagyta el az örökké bohóc természetét:-) Köszönöm a gazdiknak ezt a csodás napot, nagyon jó érzés volt látni, hogy milyen jó helyre kerültek a rosszcsontok!
2008.06.01.
Whityvel résztvettünk a székesfehérvári CAC kiállításon. Évek óta kánikula van a kiállítás napján, és idén se hazudtolta meg magát az idő:-P Így 30°-ban zajlott le a rendezvény. Whityt is megviselte, de hősiesen kibírta és végül Gyárfás Marianne bírálata alapján Kitűnő 4. helyezést ért el nyílt osztályban. A fajtagyőztes Kira féltesója Crusader Angel of the Dreams lett. Gratulálunk!

© Lively Golden Kennel 2024. | web: info@u22.hu