"Az ember számára a legnagyobb áldás a személyes szabadság, a kutyának pedig erről lemondani."
Villiam Lyon Phelps

Kennelünkben ritkán vannak kölykök, így csak akkor vállalunk almot, ha biztosítani tudjuk a minőségi párosítást. A szülők minden esetben rendelkeznek képességvizsgával, tenyészszemlével és egészségügyi szűrésekkel, emellett kiállítási- és munkaeredményekkel.

Fontos számomra a gazda-jelöltek megismerése, a személyes találkozás. Ha lehet még a kölykök születése előtt, vagy épp az kicsik első látogatásánál. Ilyenkor van idő elbeszélgetni a gazdikkal, elmondani mire kell felkészülni, miket kell beszerezni. És ezek alapján tudok segíteni a leendő családtag kiválasztásában is: attól függően milyen célra kell a kölyök kiállítási-, munkacélokra, vagy "csak" családi kedvencnek. (ebben az esetben még fontosabb ismerni az adott családot!)

Kölykök elvitele:

És ami véleményem szerint e legfontosabb: folyamatos kapcsolattartás, segítségnyújtás a gazdiknak. Természetesen el is várom a folyamatos tájékoztatást a "törpékkel" történő eseményekről, és ha mód van rá, akkor nem szalasztom el a látogatást sem az új otthonban:-)

Ha úgy érzi, kennelünkből szeretne kölyköt, keressen minket elérhetőségeinken!